Varning

 

Exonerare de responsabilitate a site-ului nostru:

Site-ul nostru web oferă informații despre diverse oferte, cupoane și reduceri oferite de diferite magazine sau servicii. Ne străduim în mod continuu să oferim informații exacte și actualizate, dar nu suntem responsabili pentru acuratețea, exhaustivitatea sau actualitatea informațiilor furnizate pe site.

Nu garantăm disponibilitatea sau acuratețea oricăror oferte, cupoane sau promoții afișate pe Site, deoarece aceste informații sunt furnizate de terți și pot fi supuse modificărilor sau erorilor. Utilizatorii sunt sfătuiți să verifice și să confirme informațiile direct cu comerciantul relevant înainte de a efectua orice achiziție sau tranzacție pe baza acestor informații.

Nu acceptăm nicio răspundere pentru orice pierdere sau daune suferite de utilizatori ca urmare a utilizării sau accesării informațiilor de pe site-ul nostru web sau prin link-uri către alte site-uri web.

Utilizatorii sunt sfătuiți să fie precauți și să verifice termenii și condițiile aplicabile fiecărei oferte sau cupon înainte de utilizare. Nu suntem responsabili pentru tranzacțiile sau relațiile dintre utilizatori și furnizorii terți.

Prin utilizarea site-ului nostru web, utilizatorul își asumă riscurile asociate cu utilizarea informațiilor și acceptă integral această declinare a răspunderii. Utilizatorii sunt încurajați să ne contacteze pentru orice întrebări sau nelămuriri.